Restauracja dysponuje dwoma klimatyzowanymi salami mieszczącymi 30 i 40 osób.

Finezja Smaku

Organizujemy przyjęcia, gdzie w zależności od ustalonego menu  w cenie od 160 zł. klient otrzymuje obiad, napoje ciepłe i zimne, ciasta i torty pieczone przez nas, zimna płyta, danie gorące oraz dodatkowo płatne wino, piwo i napoje gazowane.

Istnieje możliwość organizacji przyjęcia z naszą obsługą lub bez w lokalu wskazanym przez klienta.

Dodatkowo polecamy catering na różnego rodzaju imprezy, który przywieziemy, wniesiemy jak również możemy podać.

Wszystko jest do uzgodnienia i do zrobienia, polecam Renata Goniewicz.

Dania gorące

Gulasz z ogórkiem kiszonym
Schabowy
Schabowy zapiekany z pieczarkami i serem
Pieróg ze schabowego z pieczarkami i serem
Kotlet mielony z indyka z sosem kurkowym
Kotlet stożek z 3 rodzajami sera owinięty boczkiem
Kotlet drobiowy
Antrykot drobiowy panierowany w bułce tartej i płatkach
Roladka drobiowa ze szpinakiem
Pierś drobiowa z pomidorem i mozzarellą
Kurczak w carry z mlekiem kokosowym
Rolada wołowa
Roladki z polędwiczek wieprzowych z omletem borowikowym ze szpinakiem
Polędwiczki w winie porto z cukrem brązowym

Mięsa pieczone

Karczek, karczek z jajkiem
Schab pieczony z majerankiem i czosnkiem
Schab ze śliwką
Schab z morelką
Boczek pieczony
Rolada drobiowa z pistacjami i morelami
Rolada drobiowa z pieczarkami
Pasztet drobiowy
Pasztet mieszany z warzywami
Cielęcina w sosie tuńczykowym
Pierś z indyka pieczona
Ozory w galarecie
Galareta z golonek
Tymbaliki drobiowe
Szynka w galarecie

Sałatki

Sałatka cezar z piersiami lub łososiem
Sałatka jarzynowa, sałatka grecka
Sałatka z owocami morza i sosem 1000 wysp
Sałatka z selerem i koprem włoskim owocami morza i sosem czosnkowo-szczypiorkowym
Sałatka płatki kaczki z sosem gruszkowym i truskawkami
Sałatka z kurczakiem i primerbą bazyliową orzechami nerkowca i sosem tao-tao
Sałatka z ryżem kurczakiem i ananasem
Sałatka z kurczakiem gotowanym, ananasem i sosem carry
Sałatka warstwowa z tuńczykiem i marchewką
Sałatka gyros
Sałatka caprese
Sałatka z kaszą kus-kus i kurczakiem
Sałatka ziemniaczana
Sałatka z krabami i marynowanymi pieczarkami
Sałatka z tuńczykiem i makaronem
Sałatka z grilowanymi warzywami smażonym w winie tuńczykiem
Sałatka z porów
Sałatka z papryki awokado i mango w papierze ryżowym z oliwą sezamową
Sałatka z pomarańczą, grejpfrutem, sałatą lodową, płatkami kurczaka i dresingiem orzechowym

Śledzie

Śledzie opiekane sola lub łosoś
Śledzie w carry z rodzynkami
Śledzie królewskie z groszkiem sosem chrzanowo – majonezowym
Śledzie w ketchupie
Śledzie w czosnku z majerankiem
Śledzie w śmietanie
Zielone śledzie w sosie pomidorowym
Śledzie z papryką, ogórkiem, pietruszką, cebulą w oliwie
Sum w galarecie z pistacjami
Ryba po grecku
Tatar z łososia wędzonego z octem balsamico
Tatar z łososia surowego z octem balsamico
Jajka w sosie tatarskim z łososiem i kawiorem i kabanosem z łososia
Galaretki z owocami morza
Kalmary w sosie pomidorowym
Terrina łososiowa z mango
Pstrąg w galarecie z sosem krewetkowym
Faszerowany szczupak

Zimna płyta

Sushi
Szparagi w sosie tatarskim owijane szynką konserwową
Jajka faszerowane
Kanapki dekoracyjne
Szynka w galarecie z kolbą kukurydzy i masłem chrzanowym
Carpaccio z szynki parmeńskiej z rukolą pomidorkami koktajlowymi serem parmezanem i orzeszkami piri polane oliwą
Bakłażan opiekany z dipem czosnkowo – orzechowym z pomidorem i granatem